Communiceren met dieren

Zoals mijn klanten weten is mijn hond Sjef overleden in september 2020. Een boerenfox reu die 10 jaar lang in ons leven geweest. Zijn overlijden is een groot verdriet voor ons geweest. Na zijn overlijden wilde ik graag weten hoe het met Sjef ging. Een dierentolk dat is wat ik zocht. Ik ken Renzina Olde Heuvel van mijn opleiding en ik weet dat zij de gave heeft om contact te leggen met overleden dieren. Voor mij de uitkomst. En als je naar een dierentolk gaat wil je natuurlijk weten dat die ook echt te vertrouwen is. En dat is Renzina. Heeft u een dierentolk nodig dan is Renzina dé dierentolk waar in alle vertrouwen naar toe kan gaan. Kijk op haar website. www.hondenbaaszentraal.nl

 

Leren schapen drijven met je hond?

Estrella Bakelaar van Star Sheepdogs geeft naast de gehoorzaamheid cursussen die u kent ook Shaapdrijf trainingen. Een echte aanrader. Met veel liefde en respect voor uw hond en voor haar schapen kunt u bij haar terecht voor een geweldige ervaring. 

Tot en met september maakt ze van de wol van haar schapen ook schapenvachten die u voor decoratieve doeleinde of als lekkere lig plek voor uw hond hond gebruiken. Wat is er nu leuker dan zo'n vacht bij de bron te kopen? Kijk op haar site  www.starsheepdogs.nl Of kijk of haar facebook pagina star dogtraining en coaching.