Missie

Bij Snuffel hondencoaching staat maatwerk centraal. Iedere hond en baas zijn unique. Kirsten combineert de filosofie van de Connectiemethode van Geert de Bolster met met de wetenschappelijke training en gedragstherapie van Annorlunda Kennis centrum. Opvoeden van je hond en gedragsbegeleiding is op individuele basis zodat jij en je hond alle aandacht hebben.

Opvoedcoaching voor je pup of jonge hond

Bij Snuffel opvoed coaching krijg je individuele begeleiding. Iedere hond heeft zijn eigen persoonlijkheid en eigen tempo waarin ze leren. In het coachen betekent dat voor mij vertrouwen, stapgericht werken en het tempo van de hond en baas volgen. Bij opvoed coaching geldt kijken en luisteren naar hond en baas, voldoende informatie krijgen en daarbij een passend advies geven. Als baasje bepaal je wat jij je hond wil leren in het tempo van je hond. Zodra jij je hond begrijpt en kun jij je hond laten leren en inspireren. 


Gedragsbegeleiding honden

Ervaar je problemen met je hond als het gaat om :

 • Uitlaten aan de lijn omdat je hond trek, of niet aangelijnd wil worden, of niet naar buiten wil. 
 • Uitvallen aan de lijn of tijdens het loslopen;
 • Verdedigt je hond zijn voerbak of speeltjes of iets anders;
 • Angst voor vuurwerk, andere geluiden of voorwerken?;
 • Tegen mensen op springt of blaft naar vreemden?
 • etc.

Wilt u graag inzicht waarom je hond dit gedrag laat zien en hoe je jou hond kunt helpen, ondersteunen en hoe je met ongewenste gedrag kunt omgaan? Dan kan Kirsten jou hier bij helpen en inzicht geven in het gedrag van jou hond. Bij gedragsbegeleiding geldt kijken en luisteren naar hond en baas, voldoende informatie krijgen en daarbij een passend advies geven Daarbij is het inschakelen van andere experts een mogelijkheid. 

Wat mag je verwachten?

 1. Een benadering waarbij communicatie, wederzijds begrip, vertrouwen en respect tussen jou en je hond voortdurend het uitgangspunt vormen.
 2. Een heel praktische en resultaatgerichte, maar in de allereerste plaats vooral een totaal hondvriendelijke werkwijze.
 3. Individuele sessies, bij jou thuis en/of op locatie, die altijd voor 100% zijn afgestemd op de wensen en behoeften van jou en je hond.
 4. Zichtbare resultaten vanaf het allereerste moment.
 5. Een professionele begeleiding door Kirsten die niet alleen je hond, maar ook jou goed begrijpt.
 6. Een laagdrempelig en ontspannen onderling contact tussen jou & Kirsten

Verlatingsangst

Heeft uw hond moeite met alleen thuis blijven? Blaft jouw hond de hele buurt bij elkaar als je niet thuis bent?  Of sloopt jouw hond spullen tijdens jouw afwezigheid?

Verlatingsangst is een groot probleem. Voor jouw als baasje als voor jouw hond. Om dit te begeleiden is geduld nodig en kennis van een gedragstherapeut die daar in gespecialiseerd is. Neem contact op met Nina van Tilbeurgh.

VIa de onderstaande link vindt je een SAPRO trainer, iemand die gespecialiseerd is in het begeleiden van baast/hond met verlatingsangst.

https://julienaismith.com/find-a-trainer/


Coaching Prijs
Puppycoaching/ Jonge hondencoaching 8 lessen van 45 minuten €175,00
Puppy / Jonge hondencoaching 6 lessen van 45 minuten € 145,00
Losse les van 45 minuten € 25,00
Gedragsbegeleiding Snuffel basis paket. 3 coachingssessies en 4 maanden begeleiding via mail, app of telefoon. € 115,00
Gedragsbegeleiding Snuffel basis paket. 6 coachingssessies en 4 maanden begeleiding via mail, app of telefoon. € 225,00
Losse coachingssesie van 1 uur. € 60,00

Contact of informatie?

Je kunt Kirsten ook bellen op nummer 06-1229477

Wilt u zich aanmelden?