uitlaatgebieden

Sinds 2015 is een hondenuitlaatservice die gebruik maakt van een losloop gebied in de provincie Utrecht die van Staatsbosheer of het Utrechtlandaschap is, vergunningplichtig. Dit houdt in dat een hondenuitlaatservice toestemming van een of beide partijen nodig heeft om met een roedel van maximaal 10 honden in een gebied te mogen lopen. 

Hondenservice Snuffel heeft een vergunning voor Hoogmoersbergen in Doorn, De Lombokse bossen in Leersum en voor de Franse Put nabij Austerlitz. Kirsten Loopt met haar ochtend roedel in één van deze gebieden.

 

Daarnaast huurt uitlaatserice Snuffel voor het uitlaten  van honden ook nog een speciaal omheinde stukken bos speciaal voor Hondenuitaatservice's. Erik wandelt in de ochtend met zijn roedel achter Restaurant Grootkievitsdal. In de middag lopen Kirsten en Erik samen op het omheinde stuk bos grenzend aan paleis Soestdijk aan de Baarnseweg nabij Soest. Deze stukken bos zijn zeer geschikt voor honden die jachtinstinct hebben en anders niet met een hondenuitlaatservice mee kunnen lopen.

Hoog moersbergen Doorn

Groot Kievietsdal Omheind stuk bos

Lomboksebossen

Soestdijk Omheind stuk bos