Erna.

Wij hebben eigenlijk geen uitlaatservice meer nodig, maar Levi wordt zo blij als de blafbus eraan komt, dat we hebben besloten om hem mee te laten gaan. Kirsten is lief, eerlijk en betrouwbaar. Bij haar weet ik zeker dat ze echt met de honden wandelt. Ik kom er genoeg tegen die een uur gaan zitten in het bos.

Reacties

Linda
6 maanden geleden

Onze labrador Cooper is 9 jaar uitgelaten door Kirsten op de maandag en de donderdag. Toen ik zelf hoogzwanger thuis zat en Kirsten Cooper kwam ophalen, zag ik voor het eerst hoe ontzettend blij Cooper is dat ze met Kirsten mee mocht. Cooper is nu te oud om mee te lopen met de groep dus we hebben in overleg besloten om haar uit te schrijven. Ik raad hondenservice Snuffel bij iedereen aan. Kirsten heeft zo'n liefde voor honden! Het welzijn van de dieren staat altijd voor op. Ik wil Kirsten heel erg bedanken voor alle goede zorgen voor Cooper. Kirsten is lief, betrouwbaar en een fantastisch mens, we nemen met pijn in het hart afscheid. Liefs van Linda en Cooper!

Marcel
8 maanden geleden

Met heel veel plezier gaat onze duitse staande Lola altijd mee met de wandelingen met hondenservice Snuffel. Kirsten en Eric zijn betrouwbaar, en snel en goed bereikbaar.

annemarie
10 maanden geleden

Kirsten is een zeer liefdevolle en betrouwbare dame! Daarnaast heeft zij ook nog eens vreselijk veel kennis over honden die ze altijd graag met je wil delen. Dit maakt haar buitengewoon waardevol. Onze Guus gaat altijd graag mee!

Carla
2 jaar geleden

6 jaar geleden zijn Kirsten en Eric gestart met het uitlaten van onze Lola , een bruine labrador. Lo genoot van het uitlaten en ik kon rustig op mijn kleinkinderen passen . Lo wordt nu te oud om nog mee te kunnen , ze houdt het lopen en spelen niet meer zo lang vol.
Ik wil jullie hartelijk danken voor alle goede zorgen en het loopplezier!

Het ga jullie goed en veel succes met de uitlaatservice

Hartelijk groet,
Carla

Reactie plaatsen