Wij stellen ons voor

Mijn naam is Kirsten Nieswaag 

Sinds 1 juni 2013 laat ik met liefde en passie honden uit. In een roedel waar je hond zich veilig en vertrouwd voelt. 

Daarnaast heb ik diverse opleidingen afgerond.  Tijdens mijn opleiding voor Kynologisch gedragstherapeut aan het afronden. Wat mij opvalt is dat de nadruk ligt op honden trainen op gedragsverandering te laten plaatsvinden. Niet iedere baas heeft de tijd en inzicht om met de hond te trainen bij gedragsproblematiek. Trainen lijkt heel logisch en heeft het risico dat je ook daarmee over de grens van de hond heen gaat om het gewenste gedrag te bereiken. 

Ik ben gaan verder zoeken naar gedragstherapie waar aandacht is voor het baasje en de hond. Een Visie die inzet op omgaan met het probleem gedrag van de hond. Een vriendelijke manier zonder trainen (en zonder correctie's, intmidatie's op het fysieke/mentale vlak en zeker ook zonder snoepjes). Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ook aandacht is voor jou als eigenaar.  Zo ben ik bij de connectiemethode van Geert de Bolster uitgekomen.  

Erik Nieswaag.

Sinds september 2014 werk ik mee met uitlaatservice Snuffel.

Het is erg leuk om iedere dag met een groep honden het bos in te gaan. Ik heb thuis ook altijd honden gehad en ben gewend om met ze om te gaan.  

Ik heb de opleiding gedaan voor gecertificeerd hondenuitlaatservice aan de Marin Gaus academie.